Sex med flere gleden med skjeden

sex med flere gleden med skjeden

15 years ago so I could have educated myself, then an ignorant college student, about my body. This is a clearly written, engaging and reassuring guide to all things genitals-related: anatomy, hygiene, sex, contraception, and things that can go wrong (everything from yeast infections to hemorrhoids). Kjære alle Underlivets lesere! Anmeldelse av «Gleden med skjeden» av Nina Brochmann Det har vært litt stille fra vår kant den siste tiden og det har sin naturlige forklaring: Vi gir ut bok på Aschehoug forlag den.januar! Gleden med skjeden - alt du trenger å vite om underlivet. For er du sikker pa at du kjenner ditt eget unde.

Sex med flere gleden med skjeden - Underlivet, Sex Underlivet

Hender, fingre, håndledd, albuer, midje, lår og ytre kjønnsorganer (1). Kjære alle Underlivets lesere! Til tross for at media med jevne mellomrom melder om skabbutbrudd på enkelte helseinstitusjoner, skoler og i barnehager, og senest denne våren om et mulig utbrudd blant studentene ved Norges. En moderne utgave av Kamasutra? Boka er akkurat som bloggen, lettlest og underholdende, men siden det er en bok har vi hatt litt mer plass til å boltre oss. Men det kan være verdt å merke seg at kløen kan vedvare i noen uker etter behandlingen (1). Etter å ha lest et par kapitler ble jeg sittende og undre: Har jeg og Hegdal lest samme bok? I sjeldne tilfeller kan skabb smitte indirekte via håndklær, sengetøy og klær som en med skabb har brukt (2).

Sex med flere gleden med skjeden - Gleden ved

For dette er noe av det mest besynderlige jeg har lest på lenge. Litteraturkritiker Ola Hegdal har anmeldt boka «Gleden med skjeden» for NRK. Skabb skal alltid behandles da det ikke forsvinner av seg selv (1). Det finnes flere ulike midler du kan bruke som kjøpes reseptfritt. Det betyr at det ikke foreligger noen statistikk på hvor mange det er som smittes årlig, og man er heller ikke pliktig i å informere noen om at man har fått skabb. Men hvordan blir jeg kvitt det? Det er friskt, avslappet og kunnskapsrikt. Jeg hadde jo en del forventninger, siden jeg kjente til forfatternes utmerkede blogg. Jeg hadde uansett tenkt å lese den, siden den er om mitt fagfelt. Skabb var tidligere assosiert med dårlig hygiene og fattigdom, men slik er det ikke lenger (1 Alle kan være i risikogruppen for å bli smittet, så lenge man har vært i nær kroppskontakt med noen som har skabb!

1 tenkte på “Sex med flere gleden med skjeden”

  1. Det har vært litt stille fra vår kant den siste tiden og det har sin naturlige forklaring: Vi gir ut bok på Aschehoug forlag den.januar!

Legg igjen et Svar