Hvordan fortelle at man er gravid arendal

anna kledd storebror i en teskjorte hvor det står "Jeg skal bli storebror gitt en kalender i gave med sirkel rundt termindato, invitert på kveldsmat m boller i ovnen, gitt ultralydbilde, skrevet ønskeliste. Mamma leste høyt: "jeg skal bli storebror". La magasinet ligge på stuebordet når du har venner på besøk, legg det i postkassen til de vordende besteforeldrene eller la det ligge på pauserommet på jobben. Så det er uansvarlig å bli gravid utenfor ekteskapet? Dere skal bli besteforeldre". Anette Tollefsen hadde stor suksess med denne metoden da hun ventet barn nummer. Det var på 1-årsdagen til sønnen vår at vi bestemte oss for å fortelle det. De la ut blogginnlegget på Facebook også, hvor de fikk flere hundre kommentarer og likes.

Videos

Handsome FTM trans man eaten out before taking big dick bareback. Men, nå er ikke akkurat uttrykket "å havne i uløkka" så veldig vanlig lenger, heller. Bestemor-krus Server den vordende bestemor kaffe i ett krus med påskriften "verdens beste bestemor" eller lignende. Se om de tar hintet. Så jeg tok en mms og sendte dem, med bilde av den positive graviditetstesten med de to blå strekene. De vordende besteforeldrene fikk seg en real overraskelse. Det gjorde Øyvind og Tove, som sammen skriver bloggen. Jeg tror nok at når den tid kommer at det er snakk om søsken her, så vil jeg ha en body/t-skjorte hvor det stor "Jeg skal bli storebror/Stolt storebror".l. Det er litt "greien vår" å røpe slike ting i bloggen. Er du en av mange som har blogg kan du bruke bloggen til å spre det glade budskap. Lag din egen etikett som du limer over vinflaskens originale etikett.

1 tenkte på “Hvordan fortelle at man er gravid arendal”

  1. De var i utlandet en periode, og jeg hadde testet positivt, og klarte ikke å vente så lenge med å fortelle dem at de skulle bli besteforeldre for første gang.

Legg igjen et Svar